Solution

Finn ut av hvor god leder du er

Du vil være en god leder slik at du kan få det beste ut av både folk og organisasjon, samtidig som du opplever mestring i leder-rollen.

Men hvordan finner du ut av hvor godt du praktiserer ledelse, og hvor du har et utviklingspotensiale? Spør du de ansatte? Kunder? Styret? Lederkolleger? En ekspert på ledelse?

Løsning

Vi har laget et digitalt program som kartlegger hvor godt en leder fungerer.

Programmet er designet for å avdekke en leders styrker, svakheter, blindsoner og vekstpotensiale. Dette lar ledere systematisk redusere mengden de ikke vet at de ikke vet om deres forutsetning for å praktisere god ledelse.

Hvordan vi er annerledes

Programmet skiller seg fra andre lederutviklingsprogrammer i at det ikke bare ser på ledelse som et kompetanseproblem, men også evaluerer andre faktorer som påvirker ens evne til å lede, slik som i hvilken grad du identifiserer deg med leder-rollen, i hvilken grad du har tid til å lede, i hvilken grad bedriftskulturen feirer og fremsnakker god ledelse, osv.

Fordi programmet er digitalt og åpent tilgjengelig har du også full oversikt over hva du går til.

Metode

Programmet gjennomgås ved å laste det inn i vår digitale organisasjonsplattform, hvor du tar stilling til forskjellige evalueringsressurser når det passer din kalender.

Deretter diskuterer vi resultatene og hindrene vi avdekker i ukentlige coaching-sesjoner.

Pris

Du bestemmer selv hvilken coaching-hyppighet og varighet som passer for deg. Den vanligste varianten - en time ukentlig - koster 8.000 kroner i måneden. Tilgang til plattformen koster kr 380 pr måned pr bruker.

Gjennomgang av programmet tar vanligvis 3 - 6 måneder, men det er ingen binding, og du kan avbryte når du vil.

Lurer du på om dette er noe for deg? Ta undersøkelsen Hvor godt passer ledercoaching for meg? eller kontakt oss for mer informasjon.