Solution

Anonyme Gründere

Anonyme Gründere er en arena hvor du som gründer kan forbedre forståelsen for ting du sliter med, og lære fra andres problemer. Formålet med gruppa er å identifisere, forstå og håndtere utfordringene vi møter som bedriftsledere i hverdagen.

Hvem passer det for

Gruppa er for alle som driver eget firma, enten du er selvstendig næringsdrivende under oppstart, eller leder et etablert firma med flere ansatte.

Format

Gruppa ledes av Eirik Alfstad Johansen, fungeringscoach og lederutvikler i Wecomplish.

I hvert møte tar vi tak i en lederutfordring og forsøker å forstå hvorfor den egentlig oppstår, og hva vi kan gjøre med den.

Vi prioriterer å diskutere utfordringer som deltagerne ønsker å opp. Hvis ingen har forslag plukker ovi generelle lederutfordringer fra Wecomplish-biblioteket.

Utfordringene kan være alt fra konkrete til abstrakte, fra operasjonelle til strategiske og fra profesjonelle til personlige, så lenge de kan ses i sammenheng med organisasjonsledelse, teamledelse eller selvledelse.

Oppmøte

Vi møtes digitalt hver onsdag fra 07:30 - 08:30. Forhåndsregistrering er ikke nødvendig - det er bare å dukke opp i det digitale møterommet. Deltagelse er gratis og utforpliktende.