Ulike typer støtte, ressurser og innsikt som hjelper en rolleinnehaver å utføre sin rolle effektivt og utvikle seg profesjonelt.
Muligheter for å møte og samarbeide med andre rolleinnehavere for å dele erfaringer, lære fra hverandre, skape faglig tilhørighet og bygge støttende profesjonelle nettverk.
Podcasts, magasiner og tankeledere man kan følge for å holde seg oppdatert på fag, trender og temaer slik at man forblir relevant i rollen.
Innsikt i hva sammenlignbare rolleinnehavere tenker, mestrer, har ansvar for, prioritererer og får betalt.
Utviklingsbudsjett, dedikert utviklingstid, utviklingsprogrammer, læringskultur og andre faktorer som kan bidra til å fremme læring og utvikling innen rollen.
Kurs, workshops, seminarer og utdanningsløp som fokuserer på teorier, beste praksiser, verktøy og aktuelle trender innen rollens fagfelt.
Erfarne rolleutøvere eller eksterne konsulenter som gir personlig veiledning for å utvikle ferdigheter, løse utfordrende situasjoner og forbedre beslutningstaking.
Evalueringer som skaper refleksjon, bedre rolleforståelse, samt identifisering av styrker og forbedringspotensiale.
Arbeidsbøker, online ressursbanker, sjekklister, prosessbeskrivelser og annet materiale som kan hjelpe rolleinnehaveren i deres daglige arbeid og beslutningsprosesser.
Teknologiske løsninger som hjelper rolleinnehaveren å løse nøkkeloppgaver, håndtere kompleksitet og forbedre effektiviteten og produktiviteten.
Ting rolleinnehaveren kan ta initiativ til, fikse, få løst eller på andre måter ta tak i for å skape positiv oppmerksomhet rundt seg og sitt bidrag.
Nettverksmuligheter, jobbmuligheter, verv og andre muligheter som kan hjelpe rolleinnehaveren å utvikle egen karriere.
Entiteter som verner om rolleinnehavernes interesser og taler deres sak i politikken, konflikter og fordeling av goder.